Levering/forsendelse

Fra du har bestilt og betalt for din vare vil der gå 2-4 hverdage før du modtager din pakke. Du vælger selv fragtfirma og forsendelsesmetode i forbindelse med betaling af dine varer, ligesom du naturligvis modtager et track and trace nummer.

Priser

Alle priser er inkl. moms, medmindre der i varebeskrivelsen står andet og du betaler derfor kun det beløb, der står oplyst.

En del af de brugte ure sælges under brugtmoms-ordningen, hvor køber ikke har fradrag for momsen. I disse tilfælde står det under beskrivelsen for det pågældende ur.

Fortrydelsesret

Når du handler hos What A Watch har du som lovgivningen foreskriver 14 dages fortrydelsesret . Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare med posten. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis følgende betingelser er opfyldt:

  • varen er i samme stand og mængde, som du modtog den
  • varen har ikke har været i brug, så varens salgsværdi er væsentlig forringet.
  • alle plomberinger og mærkater skal være ubrudte.
  • uret, tilhørende æske, dokumenter og alle medfølgende tilbehør skal returneres i samme stand som ved modtagelse. 
  • ved udnyttelse af fortrydelsesretten, skal du selv betale portoen for at sende varen retur til os.

What A Watch forbeholder sig retten til at afvise en returvare, såfremt varen ikke fremstår i samme stand som ved levering.

Vi opfordrer til, at du benytter samme forsendelsesform som ved modtagelsen, da dette er det sikreste for dig som kunde.

Hvis ovenstående er overholdt, betaler vi det fulde beløb tilbage til dig i løbet af 1-2 hverdage efter modtagelse af returvaren.

Reklamationsret

What A Watch garanterer, at den vare, du bestiller, er fejlfri ved levering.

Når du handler hos What A Watch har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at eventuelle fejl/mangler vil blive udbedret på What A Watch’s regning. Hvis det ikke er muligt at udbedre fejl/mangler, refunderer vi købesummen, under forudsætning af, at reklamationen er berettiget, og at fejlen/manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, ringe vedligeholdelse, uautoriseret indgreb eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for en rimelig tid efter at du har opdaget fejlen/manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden to måneder efter at du har konstateret fejl eller mangel ved varen, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer mv.

Lovvalg:

Eventuelle tvister, som måtte opstå i forbindelse med disse vilkår, skal afgøres i henhold til dansk lovgivning, med mindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.

Bestilling/betaling

Hos What A Watch, gør vi det nemt for dig at handle. Du lægger blot varerne i kurven og betaler med dit betalingskort. Ingen mail-udvekslinger eller bankoverførsler. Nemt og enkelt!

Pengene trækkes først fra din konto, når varen er afsendt.

Hos os kan du handle med følgende betalingskort:

Persondatapolitik

Når du handler hos What A Watch, videregiver du personlige oplysninger til os som for eksempel navn, adresse, e-mail-adresse osv. Disse personlige oplysninger gemmer vi i 36 mdr. for at kunne opfylde vores forpligtigelser i forbindelse med reklamationsret, men også for at kunne informere dig om evt. ændret leveringstid for din ordre, kontakte dig, hvis der opstår problemer med din bestilling eller lignende.

Oplysninger afgivet til What A Watch videregives eller sælges aldrig til tredjemand.
Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til What A Watch via e-mail info@whatawatch.dk.

FIRMAOPLYSNINGER

What A Watch v/Henning Anthonsen

Bjerreager 9, 7120 Vejle Ø

e-mail: info@whatawatch.dk

Tlf: 21 67 74 68

CVR-NR: 40737863