Cape Cod Polerklude

DKK 89,00

Cape Cod polerklude har været et ”must have” for ur-entusiaster over hele verden i årevis.

Med disse klude kan du bringe dine ridsede, gamle ure tilbage til live. De er velegnede til næsten alle metaller, så som stål, sølv, krom og guld.

Posen indeholder to klude af 10 x 15 cm.

Sådan fungerer det: Det er relativt let at bruge Cape Cod-klude. Klip et lille stykke fra kluden og gnid den hen over den del, du vil polere. Efter et stykke tid bliver kluden sort, hvilket er helt normalt. Du kan bare fortsætte med at polere. Når du er færdig med at polere (eller hvis du vil kontrollere resultaterne), skal du bruge en ren blød (buffende) klud som f.eks. Cape Cod Mikrofiberklud. Dette sikrer, at du ikke laver nye ridser under rengøringen. Vask eventuelt uret/lænken bagefter (hvis uret er vandtæt!).

Med hver klud kan du polere meget. Hver pose kan lukkes igen, så du kan opbevare kludene lufttæt, når du er færdig med at bruge dem og de dermed er klar til næste gang.

Cape Cod poleringsklude er kun egnet til polerede dele. Hvis du også har børstede dele på dit ur, anbefaler vi at sætte noget maskeringstape på der for en sikkerheds skyld.

Vær også opmærksom på ikke at polere dit urglas. Især safirglas med AR-belægning er sårbar over for poleringsmidler.

WHATAWATCH er autoriseret forhandler af Cape Cod produkter og kan kontaktes for B2B salg.

 

 

På lager

Varenummer (SKU): DA0001 Kategori:

Beskrivelse

 

 
Stor udvalg af værktøj og tilbehør til ure